/

  Copyright © 2012 Uni Bristol d.o.o. | Design by Creative 24/7

  02. August. 2018.

  Restoran Galerija

  Svi gosti i posjetioci mogu uživati u gastronomskim delicijama prestižnih kuhara našeg hotela. Bogata i inovativna ponuda internacionalne i mediteranske kuhinje ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

  Restoran Galerija izgledom je spoj kultura: Zapad, istočna  Evropa i sjeverna Azija. Ugodan i miran  ambijent, atraktivan izgled, ljubazno osoblje i vrhunski specijlaliteti razlog su da poslovni, porodični ili bilo koji drugi ručak ili večeru provedete u Restoranu Galerija Mellain Hotela.

  Restoran sa ponosom može primiti preko 300 gostiju, kako za kongrese, manje ili veće proslave, tako i za poslovna  i porodična druženja.

  U samom nastavku restorana, nalazi se i VIP sala, koja je idealna za radne sastanke, predavanja, ali i za organizovanje posebnih i specifičnih zahtjeva gostiju  i slobodnih prolaznika.Vip sala Vašu večeru ili ručak diže na viši nivo, a Vašem predavanju i poslovanju daje poseban značaj.

  Činjenica da se ispred restorana nalazi veliko predvorje opremnjeno opet u duhu Evrope i Azije te  veliki garderober, svrstava ovaj prestižni restoran na sam vrh ljestvice  kada su  u pitanju hotelijerstvo i ugostiteljstvo.