/

  Copyright © 2012 Uni Bristol d.o.o. | Design by Creative 24/7

  24. August. 2018.

  Kongresna dvorana Mellain je bila popunjena do posljednjeg mjesta

  Hotel Mellain je bio domaćin u organizaciji unutarstranačke tribine Saveza za bolju budućnost SBB

  Dana 24.08.2018. godine hotel Mellain je bio domaćin u organizaciji unutarstranačke tribine Saveza za bolju budućnost SBB.

  Kongresna dvorana hotela “Mellain” koja broji  preko 500 mjesta je bila popunjena do posljednjeg mjesta sa članovima i simpatizerima Saveza za bolju budućnost koji su došli na unutarstranačku tribinu.

  Večeras sam prvi put u hotelu Mellain, prijatno sam iznenađen ovim kompleksom i kongresnom salom. Hotel Mellain i cijeli ovaj kompleks treba da bude ponos Tuzlacima i čitavoj Bosni i Hercegovini. Čestitam graditelju ovog kompleksa i želim da u Bosni i Hercegovini bude što više ovakvih investicija i sličnih projekata, istakao je gospodin Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost.

  Skupu su se, osim predsjednika Fahrudina Radončića, obratili i Adi Selman, Amela Mehmedović i Bahrudin Hadžiefendić.

  Sve je proteklo u najboljem redu i cijela organizacija ovog skupa bila je na vrhunskom nivou.
  Hotel Mellain sa svojim kapacitetima je spreman da odgovori na najviše zahtjeve u pogledu organizacije konferencija, radionica, evenata, svečanosti, noćenja i niz drugih usluga koje nudimo našim klijentima.

  Organizaciju svih događaja možete povjeriti timu Mellain Hotela koji će se zajedno sa vama maksimalno angažovati i profesionalno posvetiti svakom događaju.